Network Menu

GO PRO med SWEA Professional Barcelona

goprosweaprofessionalbarcelona

Nu är det dags för vårt första ”Professional”-mingel och vi önskar Dig, svensktalande kvinna, hjärtligt välkommen att inspireras och nätverka nya spännande kontakter tillsammans med oss!

Vi ses onsdagen den 28 september mellan 18.00 – 20.30 på Cafe Beriestain (i Show Room längst in i restaurangen) på Pau Claris 167.

Ni bjuds på Tea & Champagne samt små tilltugg, pris per person 15€ för Sweor, 20€ för de som inte är medlemmar i SWEA. Anmälan sker endast genom förskottsbetalning till kontonummer La Caixa (ES79) 2100 0104 85 0201037034, BIC/SWIFT: CAIXESBBXXX senast den 23 september. Maila ditt namn och vad du har för jobbposition alt inom vilken sektor du söker jobb/kontakter, detta för att vi ska kunna erbjuda dig en översikt över vem som är på plats så du lättare kan hitta fram till den person som är intressant för just din business. sweaprofessionalbcn(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

SWEA Professional Barcelona är en plattform som inriktar sig till svensktalande kvinnor med fokus på yrkesliv, karriär och personlig utveckling.

Vi erbjuder en mötesplats som genom öppenhet och empati och drivkraft kan trigga nyfikenhet och kreativet, samt generera nya kontakter, nya jobb och ny business.

Vi tror på att inspirera och stötta andra kvinnor genom mentorskap, utbildning och samhörighet.

Ansvarig för SWEA Professional Barcelonas kommitte är Jessika Klingspor tillsammans med Annika Tingström, Rebecka Malm och Lisa Hehenberger som kommer att vara på plats och berätta mer om planer och möjligheter som denna nya plattform inom SWEA kommer att erbjuda er!

Välkomna!

,