Network Menu

Nu är det dags för Calçots

calçotsDet är med stor glädje vi ser fram emot att få äta de goda calçotslökarna tillsammans med dig!! Som förra året i Torredembarra dit du enkelt kan ta dig med tåg eller bil.

Vi kommer att vara på den gamla ”masian”, grundad 1710, som heter ”Can Gla”. Där äter vi en komplett calçotada, bestående av

calçots med den ljuvliga såsen Romesco, sedan en grilltallrik med kött och olika korvar och till slut den typiska katalanska efterrätten ”Crema Catalana”. Det är MYCKET rikligt, så orkar man inte allt, brukar vi ta med oss resten för att äta dagen efter i en ”doggy-bag”!!

Priset för allt detta inklusive bröd, vin, vatten och cava samt kaffe är:

30 €uro. Tag med jämna pengar tack!!!!

Det enda du behöver är en rejäl aptit! För dig som vill få ännu mer aptit, föreslår vi att du följer med på 1 timmes promenad uppåt landet runt om Torredembarra och kan njuta av den vackra naturen. Promenaden börjar 12.30 vid restaurangen Can Gla!!cangla

Om du åker tåg föreslår vi att du åker från Passeig de Gràcia klockan 11.56 / från Sants 12.03. Då anländer du till Torredembarra kl 12.55, där vi hämtar dig för en 10 minuters promenad till restaurangen. OBS! Kolla tågtiderna innan du kommer. De ändras nu i dagarna!

Vill du följa med på promenaden ut på landet först så tar du tåget från Passeig de Gràcia 10.55 /Sants 11.03 och är i Torredembarra 11.54.

Med bil är adressen: c/ Conca de Barberà, 6-8, 43830 Torredembarra tel 977 64 13 24. Gå gärna in och kika på deras hemsida:

Klicka här för karta och info om Can Gla (Kartan finns under contacto)

 

Självklart är män, barn och vänner välkomna!! Vad jag behöver veta är: att du kommer, hur många personer och om du kommer med bil eller tåg(tid?) och om du är med på promenaden först? Som du vet är calçots mycket populärt och restaurangerna fullbelagda på helger och därför vill jag gärna att du svarar nu!!

Till: sweaaktivitet(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com dock absolut senast den 5 mars!