Network Menu

GoPro Mingel med Kandarp Mehta

Hur bra är du på att förhandla? På vårt nästa Pro-mingel har vi äran att välkomna Kandarp Mehta, Professor på IESE Business School i Barcelona, som kommer att lära ut tricks i förhandlingsteknik för just oss; KVINNOR!

Kandarp Mehta kommer ursprungligen från Indien. Han doktorerade på IESE 2009 (med SWEA Professionals Lisa Hehenberger). Sedan dess har han arbetat med innovation och förhandling, både genom sin forskning och undervisning. Han är djupt engagerad i hur kvinnor kan bli bättre förhandlare. Utöver detta har Kandarp ett passionerat intresse för film och har deltagit i ett antal korta filmer som skådespelare och regissör.

Välkomna torsdagen den 15 juni mellan 18.00 – 20.30  på Cafe Beriestain (i Show Room längst in i restaurangen) på Pau Claris 167. Föreläsningen är på engelska!

I priset ingår denna gång extern föreläsare, 2 glas cava alt 2 läskedrycker, 2 minis söt och salt finger food,  vatten,  pris per person 20€ för Sweor, 25€ för icke medlemmar.

Anmälan sker endast genom förskottsbetalning till kontonummer: La Caixa (ES79) 2100 0104 85 0201037034, BIC/SWIFT: CAIXESBBXXX senast den 12 juni.

Maila oss din anmälan med ditt namn och företag till: sweaprofessionalbcn(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com 
OBS, anmälan är bindande.

SWEA Professional Barcelona är en plattform som inriktar sig till svensktalande kvinnor med fokus på yrkesliv, karriär och personlig utveckling.

Vi erbjuder en mötesplats som genom öppenhet och empati och drivkraft kan trigga nyfikenhet och kreativitet, samt generera nya kontakter, nya jobb och ny business.

Vi tror på att inspirera och stötta andra kvinnor genom mentorskap, utbildning och samhörighet.

Ansvarig för SWEA Professional Barcelonas kommitté är Jessika Klingspor tillsammans med Annika Tingström, Rebecka Malm, Lisa Hehenberger och Viveka Nilsson som kommer att vara på plats för att träffa er!

Varmt Välkomna!

Image courtesy of https://alcalde.texasexes.org/2012/07/negotiate-now-tips-for-women/

, , ,