Network Menu

Välkomna på månadslunch

423

På månadslunchen den 21 mars (kl 13:30) får vi besök av poeten Tor-Björn Fjellner som föreläser om sin debutbok “En gravlaxvändares memoarer och andra berättelser, hågkomster och dikter”, en samling dikter och prosatexter om livet.
Med tanke på bokens titel tycker vi det är extra lämpligt att lunchen hålls på restaurang Pappa Sven som serverar lax i alla dess former. 

 

 

På månadslunchen i mars får vi besök av poeten Tor- Björn Fjellner som föreläser om sin debutbok “En gravlaxvändares memoarer och andra berättelser, hågkomster och dikter”, en samling dikter och prosatexter om livet.

Tor-Björn bor i Barcelona sen 2012 och är en berest man som lämnade Sverige 2001 och har bott och arbetat i Ryssland, Oman, Bulgarien, Azerbajdzjan, Förenade Arabemiraten och Bahrain.

Kom och avnjut dagens lunch på Pappa Sven i bästa sällskap. Välj varmrätt enligt lunchmenyn på nästa sida.

Pris: 17 euro/person

Anmälan görs senast den 19 mars till: swealunch(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com För eventuella frågor kontakta Mari Arveheim

(Mellan 9-18 enbart whatsapp eller sms.)

Välkomna!

 

 

pappa-sven

[ Lunchmeny ]

Förrätt.

Buffé med matiga sallader, soppa och bröd med olika pålägg.

Varmrätter.

Havets Wallenbergare med potatispure, gröna ärtor och brynt smör. Fläskkarré späckad med lök och äpple, rotselleriskum och friterad potatis. Köttbullar med potatispuré, gräddsås och lingon.
+5€ Entrecôte med potatisgratäng, rostad palsternacka, vårlök och rödvinssås.

Dessertbuffet.

Pappa Svens klassiska dessert buffé