Network Menu

The Pitch by SWEA Professional

BLI MÄSTARINNA I PITCHING!

Hur bra är du på pitching? På vårt nästa SWEA Pro-mingel har vi äran att välkomna Jaume Villanueva, Professor på ESADE Business School i Barcelona, som kommer att förklara hur man bäst konstruerar en pitch! Hans expertise är i pitching för nystartade företag men mycket av det han berättar kan appliceras i andra sammanhang när det gäller att sälja en idé.

Jaume Villanueva är ursprungligen katalansk, men han har bott på många ställen i världen, inklusive Sverige där han studerade på Handelshögskolan i Göteborg! Han doktorerade på University of Minnesota och har en MBA från University of Wisconsin. Han arbetade som professor på University of Santa Clara i Kalifornien och är medlem av ESADEs Entrepreneurship Institute (med SWEA Pros Lisa Hehenberger!). Han undervisar och forskar inom entreprenörskap och är speciellt intresserad av hur entreprenörer får tillgång till resurser – och hur storytelling som en pitching-strategi hjälper entreprenörer att attrahera investeringar.

Välkomna tisdagen den 22 maj mellan 18.00 – 20.30 på Cafe Beriestain (i Show Room längst in i restaurangen) på Pau Claris 167. Föreläsningen börjar kl.19.00 och hålls på engelska.

 

I priset ingår 2 glas cava alt 2 läskedrycker, 2 minis söt och salt finger food,  vatten, pris per person 20€ för Sweor, 25€ för icke medlemmar.

Anmälan sker endast genom förskottsbetalning till kontonummer:
La Caixa (ES79) 2100 0104 8502 0103 7034, BIC/SWIFT: CAIXESBBXXX
Senast fredagen den 18 maj.

Maila oss din anmälan med ditt namn och företag till: sweaprofessionalbcn(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com
OBS, anmälan är bindande.

 

SWEA Professional Barcelona är en plattform som inriktar sig till svensktalande kvinnor med fokus på yrkesliv, karriär och personlig utveckling.

Vi erbjuder en mötesplats som genom öppenhet och empati och drivkraft kan trigga nyfikenhet och kreativet, samt generera nya kontakter, nya jobb och ny business.

Vi tror på att inspirera och stötta andra kvinnor genom mentorskap, utbildning och samhörighet.

Ansvarig för SWEA Professional Barcelonas kommitte är Jessika Klingspor tillsammans med Annika Tingström, Rebecka Malm, Lisa Hehenberger och Viveka Nilsson som kommer att vara på plats för att träffa er!

Varmt Välkomna!