Network Menu

SWEA Barcelonas årsmöte 2019 – konsten att gå från balansräkning till magdans!

Som ny medlem och blivande sekreterare skyndar jag mig till Hotel Market fredagen den 8 februari, redo att träffa ett gäng glada Sweor och mina nya styrelsekollegor. Jag kilar igenom den charmiga hotellentrén, och det är med stor förväntan som jag tar mig ner för trapporna till SWEA Barcelonas årsmöte 2019. Där möts jag av glada tillrop, varma kramar och soliga leenden, och känner mig genast som hemma!

Årsmötet börjar med lite mingel, sedan lotsas vi elegant igenom dagordningen av vår ordförande Agnetha Hesselius. Efter att ha godkänt balansräkning, budget, program m.m. ser vi en fantastisk video över alla roliga aktiviteter som hållits under 2018. Dessutom lär vi oss hur våra elfakturor räknas och får chansen att spara pengar tack vare sponsorn Escandinava de Electricidad. Som pricken över i:t delas tjusiga lotteripriser ut till glada vinnare (själv lyckas jag kamma hem ett tjusigt Frida Kahlo-lakansset… snacka om tur!). Middagen inleds med bubbel i den vackra röda baren, och sedan följer en härlig trerätters middag med glada sånger och exotisk underhållning i form av magdans. Fast det mest exotiska av allt var nog när alla vi glada Sweor skulle lära oss att vicka på höfterna och slingra med armarna i samma takt som magdansösen!

Efter en rolig magdanslektion och tillhörande skratt skakar vi loss till allas vår ”DJ Lotta la Sueca” och långt efter midnatt pallrar jag mig hemåt, med ett lakansset under armen och själen fylld av glädje och härliga minnen.

Tack SWEA Barcelona för ett riktigt festligt årsmöte – är alla lika roliga som det här, så kommer det att bli rena nöjet att deltaga! Och tack alla härliga Sweor för att ni fick mig att känna mig välkommen in i gänget – jag känner på mig att det kommer att bli ett riktigt roligt år! 🙂

 

Susanne Lomander

Sekreterare SWEA Barcelona

 

Se fler foton här!

 

 

,