Network Menu

Medlemsförmåner

 

Svensk hudterapeut och massör Lotta Nygren-Bonnier 15% rabatt på onsdagar och supererbjudande för sept-okt.

Lotta hjälper dig så att din hud ser frisk och fräsch ut efter sommarens sköna dagar!

Det är en revitaliserande ansiktsmassagebehandling som förbättrar spänstigheten i huden. Genom stimulering av lymfan sker också en utrensning av toxiner.

Med kombination av olika asiatiska reflexologimetoder stimuleras hudceller och blodcirkulationen ökar så näring och syre smidigt kan distribueras till huden. Enimponerande behandling som ger fin lyster och vitalitet. Peeling, massage med nyponrosolja och ansiktsmask ingår.

ERBJUDANDET GÄLLER HELA SEPTEMBER OCH OKTOBER 2017

Barcelona Well Woman Centre, Carrer Casp 80 Primero primera (hörnet carrer Bailén).

Lotta tipsar! En enkel detox som efter en härlig sommar ger renare och friskare hud. Starta varje morgon med ett glas vatten, som blandas med juicen från en halv citron samt en nypa nedriven ingefära. Superdetox som sätter fart på utrensning, matsmältning och samtidigt stärker immunförsvaret. Inifrån och ut!

SWEA Medlemserbjudande

30 Euros (original 48 Euros) 45 min under september och oktober. På onsdagar ger Lotta 15% på övriga behandlingar. Ring Lotta tel. 686 088 648

 

Svensk hårstylist 10% rabatt

Sol, salt och vind sliter på hår och hårbotten. Under hösten har du möjlighet att på bästa sätt låta Carina, svensk hårstylist, ta hand om ditt hår. Du som SWEA-medlem får 10% på samtliga behandlingar.

Ring Carina Forsbeck, tel. 661 072 747, för att få ett friskare hår!