Network Menu

SWEA Professional Barcelona

slider swea barcelona
SWEA Professional Barcelona är en plattform inom SWEA Barcelona som inriktar sig till svensktalande kvinnor med fokus på yrkesliv, karriär och personlig utveckling.

Är du nyinflyttad till Barcelona och vill ha tips och råd på hur du skaffar jobb allternativt startar egen business? Är du egen företagare som letar efter nya anställda eller nya kunder? Har du slutat jobba och lagt en lång karriär bakom dig och vill dela med dig av dina erfarenheter genom tips, råd eller mentorskap? Alla frågeställningar och erfarenheter är värdefulla!

Vi erbjuder en mötesplats som genom öppenhet och empati och drivkraft kan trigga nyfikenhet och kreativet! Ta del av ”Professional Stories” från två sweor per mingel de gånger vi inte har en speciellt inbjuden föreläsare. Vår målsättning är att kunna erbjuda externa föreläsare minst två gånger om året.

Är du intresserad av att vara mentor till en swea-medlem som är i behov av råd och tips för att kunna utvecklas vidare inom sitt yrkesområde? Vi har sweor inom alla möjliga yrkeskategorier samt många som ägnar sig åt entreprenörskap! Har du tankar kring hur du kan bidra inom ett mentorskapsprogram, eller frågor i största allmänhet gällande yrkesliv i Barcelona, så kontakta oss på följande mail: sweaprofessionalbcn(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

 

video_jpg

 

Vi tror på att inspirera och stötta andra kvinnor genom mentorskap, utbildning och samhörighet. När kvinnor hjälper varandra kan de mest otroliga saker hända!

 

thumbnail_SWEAPRODNA-1thumbnail_SWEAPRODNA-2thumbnail_SWEAPRODNA-3

 

 

Program 2021

9 februari kl 19.00

SWEA Professional Barcelona bjuder in till föreläsning online via Zoom
17 år senare – Paradox-resan 2003-2020 med Fredrik Wester
Du får en fantastisk möjlighet att lyssna till entreprenören Fredrik Wester vars livsverk är spelföretaget Paradox Interactive.
Under 17 år på Paradox, varav tio som VD, har han byggt upp företaget från en mindre nischad studio till ett internationellt storföretag med över 700 anställda.
Anmäl dig genom att sända ett mail till sweabarcelonaordf(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com
så får du en zoomlänk att koppla upp dig på för den aktuella tiden.
Bilden i bakgrunden är från andravärldskrigsspelet Hearts of Iron, där Fredrik flankeras av generalen Erwin Rommel och amerikanen Douglas McArthur.

 

 

 

Kicka igång året med SWEA Professional Barcelona!
Den 19 januari kl 19.00 via zoom har du möjlighet att ta del av Mia Wernersson (www.pulsanalys.se) inspirationsföreläsning om hur vi med hjälp av personlighetsanalys bättre kan förstå både oss själva och andra.
Anmäl dig till föreläsningen genom att maila: sweabarcelonaordf(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com så skickar vi en zoom-länk.
PulsAnalys är ett kommunikationsverktyg som visar beteendemönster baserat på DISC-teorin. Ett enkelt verktyg att använda på företag för att öka förståelsen för varandra i en arbetssituation.
PulsAnalys vill även erbjuda dig som deltar på föreläsningen att helt kostnadsfritt göra sin personprofil samt få en återkoppling via telefon.
I den inbjudan som gått ut till alla medlemmar i SWEA Barcelona hittar du ytterligare erbjudande.
Ännu inte medlem? Varmt välkommen till SWEA Barcelona. På vår hemsida hittar du medlemsansökan: